torstai 19. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Niinkuin pikkusisko viimeks kirjoittikin, niin blogi on ollut monesti mielessä viime aikoina. Mun tietokone on rikki, enkä oo pystynyt kotona kirjoittamaan, niin sitten se vaan jäi. Mutta ehkä kuitenkin suurin syy hiljaisuuteen on ollut se, että ei ole ollut mitään kirjoitettavaa. Tai tavallaan olisi paljonkin asiaa ja kirjoitettavaa, mutta alunperin tää blogi aloitettiin sen takia, että voidaan kirjoitella treenaamisesta ja laihduttamisesta, niin sillä saralla ei mee kovin hyvin :D

Mutta kerronpas pikaisesti kuulumiset viimeisimmän postauksen ja tämän päivän ajalta :)
Viime syksynä lenkkeilin vielä kovasti, ehkä lokakuun lopulle asti. Sitten illat pimenivät ja korvessa missä asun, ei ole katuvaloja ja pimeydessä lenkkeily ei houkutellut, niin se jäi lähes kokonaan. Loppukesästä aloin seurustelemaan ja toisen kainalossa oli paljon kivempi olla kuin lähteä salille treenaamaan, niin sekin sitten jäi :D Eli kävi se ihan perinteinen, että parisuhde lihottaa... Tyhmä minä!Nyt tässä toukokuussa ollaan yhdessä alettu harrastamaan polkupyöräilyä, ja toivottavasti liikunnan ilo löytyisi tässä kevään ja kesän mittaan kun ulkonakin on nyt niin paljon mukavampi olla :) Mutta taas sitä on voi vaan ihmetellä, että miten sitä on niin typerä, että antaa selkärangan katketa ihan totaalisesti?! Ensin tekee hirveesti töitä, että saa edes vähän kiloja pois ja sitten ottaa ne kaikki takaisin korkojen kera... Ei huoh! Jälleen kerran: nyt on pakko ryhdistäytyä! Kunhan sisko tuosta poksahtaa ja toipuu kuntoon, niin sitten taas yhdessä aletaan käymään salilla. Nyt kun sieltä on ollut niin kauan pois, niin tuntuu siltä, että kynnys sinne lähtemiseen on ihan valtavan korkeella ja tarvii jonkun sinne kaveriks.

Kevään myötä kanat ovat tulleet taas kotiin! Tähän loppuun vielä kuvan muodossa kanakuulumisia :)


Lupaan kirjoitella vähän useammin jatkossa :) Tämä kirjoittelu on tosi mukavaa, ja vähän harmittaa kun sekin sitten jäi pitkäksi aikaa, mutta tsemppaan jatkossa! Kiva jos jaksat seurailla blogia jatkossakin :)

-Isosisko

4 kommenttia:

  1. Ihana kuulla sinustakin - nyt vaan kun kesä tulee niin vettä pitää juoda (myös minun) paljon niin ei tuu ehkä mässäiltyy niin paljoa - ehkä :D ja tuo on niin totta parisuhdelihottaa :D yhdyn samaan :D toivottavasti saisitte kunnon kimmokkeen pyöräilyyn =) ihanaa kun on toinen joka on mukana - itse en saa omaa miestäni innostumaan - mutta lasten kanssa tulee ävlillä käveltyä ja yreitettyä lenkkeillä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin tuossa parin helteisen päivän aikana, että janotti ihan eri tavalla kuin normaalisti. Juominen onkin tärkeetä sillon kesällä :) mulla kulkee yleensä vesipullo aina matkassa, joten sen mä osaan :D

      Kiva on ollut kun yhdessä ollaan liikuttu ja sovittu, että herkkuja ei osteta! Siitä pienin askelin kohti parempaa :)

      Poista
  2. Piti tulla kurkkimaan tänne sinunkin blogiin että mitenkäs se itsensä niskasta kiinni ottaminen nyt oikein sujuikaan ;-) Hihii, hauskoja kanakuulumisia! :-)Nyt alkaa kuule hoikistumisen kesä! Vahdi sinä minua niin minä vahdin sinua! :-)

    Corner

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa kun kävit katsomassa :) vähän paremmin sujuu kun pari viikkoa sitten! Kyllä se tästä :) hyvä suunnitelma tuo toisten vahtiminen! Sopii mulle :)

      Poista