tiistai 24. toukokuuta 2016

Ihanat kamalat raskauskilot

Niin. Olihan se odotettavissa, että raskaus tuo niitä kiloja. Odotinko kuitenkaan, että niitä tulee näin paljon? NO EN! Tällä hetkellä mennään raskausviikolla 36 ja kiloja on tullut 17. Vielä olisi viikkoja jäljellä, enkä hetkeäkään usko, että niitä kiloja ei tulisi enää lisää. Nyt huidellaan sellaisissa lukemissa, että eipä ole ennen nähty. 

Kuten aiemmin sanoin, mun on tarkoitus aloittaa heti vauvan syntymän jälkeen kilojen karistus. Joudun miettimään tarkkaan miten siinä aion onnistua. En halua, enkä aio aloittaa mitään pussikeittodieettiä. En edelleenkään usko niihin. En myöskään laita aikatavoitteita. Vauva-arki on mulle täysin uusi juttu, enkä tiedä minkä verran voimia ja energiaa multa löytyy. Aloitan panostamalla ruokaan. Siihen mun iänikuiseen ongelmaan. Lähdetään liikkeelle perusasioista. Eli eroon sokerikoukusta. Miehen kanssa ollaan jo yhdessä sovittu, että vauvan syntymän jälkeen, kotiin ei hetkeen osteta herkkuja. Saan syödä jätskin sillon tällöin tai jos kylässä käydään, niin en aio kaikesta kieltäytyä. Ainoastaan se joka iltainen irtokarkkien ja muiden herkkujen mässytys saa luvan loppua. Enkä ole varma, tarviiko sitä grillimakkaraa grillata iltapalaksi ihan joka ilta? Ei vissiin. 

Mulla on myös kova urakka edessä, että saan mun lihakset kuntoon. Tosiaan selkä meni jo monta monta viikkoa sitten ja voitte kuvitella missä kunnossa mun olemattomat lihakset on. Ainoa liikuntamuoto on pitkän aikaa ollut kävely ja sekin muistuttaa lähinnä ylipainoisen ankan vaappumista. Toki tyhjää parempi, mutta ei sillä pitkälle pötkitä. Raskauden jälkeen helpottaa se, että pystyy syömään pahimpiin kipuihin särkylääkkeitä. Nyt kun mennään pelkän levon avulla, niin kierre on valmis. Jokainen tietää, että selkäkipuja ei normaalisti hoideta levolla, mutta nyt ei kauheasti ole ollut vaihtoehtoja. Odotan oikeasti innolla sitä, että jonain päivänä pystyn taas käymään kunnon lenkillä. Se tunne, kun hiki virtaa eikä happi enää kulje. Vielä jonain päivänä....

Nyt kuitenkin hörppäsen kahvit loppuun ja rupean siivoamaan! Kivaa viikkoa kaikille :)

<3 Pikkusisko

2 kommenttia:

  1. Onneksi panadolia voi syödä - ja suosin lepoa =) kyllä sie vielä karistat raskauskilot - se on kyllä vaikeampaa miltä kuulostaa - kokemus puhuu...tai itselleni ainakin..minulla edelleen raskauskiloja ja nuorempi nyt 1,5v...tosin nyt olen kohta 8vkoa korjaillut syömisiä ja saanut aika hyvin ruokailut kohdilleen ja tunnen jo nälkääkin.

    voimia viimeisille viikoille <3

    NALLE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panadolista ei hirveesti ole apua, niin mieluummin menen pelkästään sillä levolla :)
      Joo en usko, että mullakaan ne raskauskilot ihan tuosta vaan tippuu. Joutuu tosissaan tekemään töitä. Mahtavaa, että sulla on lähtenyt noin hyvin menemään!! Perästä tullaan :)

      Poista