tiistai 27. syyskuuta 2016

Sisäistä treenaajaa etsimässä

Lupasin kirjotella balettitunnin kokemuksista. Se oli kyllä tosi kivaa! En oo yleensä hirveesti innostunut tanssimisesta tai ryhmäliikuntatunneista, mutta toi oli kyllä mukavaa! Niin tarkasti piti koko ajan seurata opettajan tekemisiä, että ei ehtinyt hirveesti ees stressaamaan sitä, miten kauheelta näytin trikoot jalassa :D  Paljon liikuttiin varpailla, jalkapohjat ja pohkeet kramppas aikalailla, mutta selvisin :) Siellä oli paljon tuttuja juttuja, joita oon balettitunneilla tehny n. 20 vuotta sitten :) Mukavaa vaihtelua kyllä tommoinen liikunta. Suosittelen! 

Eilen kävin heittämässä kunnon lenkin pitkästä aikaa! Kävelyllä on silloin tällöin tullut käytyä, mutta nyt ihan innostuin välillä vähän juoksemaankin ja kyllä tuntui hyvältä! Voi kun tästä jäisi pysyvä innostus päälle!

Kotipihasta lähtiessä on tämmöset kivat maisemat :)
Tässä vaiheessa jo vähän puuskutti, mutta hymy irtoo edelleen :D


Mutta tän viikon (ja koko vuoden) kohokohta on se, että tänään sain vuoden tauon jälkeen raahattua itteni salille!! Ei vitsi miten oon ilonen ja tyytyväinen! Mulla on ollut semmonen vuoden tauko salilla käymisestä. 3-4 kertaa viikossa kävin siellä vielä vuosi sitten, mutta sitten jäi muutama kerta välistä ja se väli vaan venyi ja venyi. Pitkä tauko sai aikaan sen, että se kynnys salille oli kasvanut ihan valtavan korkeeksi, eikä siitä lähtemisestä tullut kerta kaikkiaan mitään! Kerran lähdin kotoa treenikamat mukanani, mutta meninpä sitten porukoitten luo kahville kun salille en pystynytkään menemään. Kunnes tänäaamuna kello herätti 6.10 ja seiskaks salille! Jeejeee! Ja oli niin mukavaa. Tykkäsin ihan hirveesti ja muistin sen miksi siellä niin ahkerasti ennen kävin. Voi kun tämäkin olisi pysyvää :) Semmonen ikävä takaisku tosin tuli, että harmillisesti kaikki treenivaatteet on kutistunut vaatekaapissa... Jostain pitäs ostaa uusia. Onko ideoita mistä niitä plus koon kivoja treenivaatteita löytäs siedettävällä hinnalla? 

Jes!

Ja loppuun vielä kanakevennys. Tiput kasvaa kovaa vauhtia. Ja tänään yks ressukka ei mahtunut muitten viereen orrelle :/



Semmonen vauhdikas viikon aloitus täällä! Mitäs muiden alkuviikkoon kuuluu?

-Isosisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti