maanantai 9. helmikuuta 2015

Elossa vielä!

Vihdoin alkaa tauti olemaan takana päin. Koville se kyllä ottikin. Eilen oli ensimmäinen kuumeeton päivä, joten vielä pari päivää pitää ottaa iisimmin. En tosiaan viime viikolla jaksanut tehdä yhtään mitään. Makasin lähinnä sohvalla ja nukuin. (ja katoin jonnin joutavaa hömppäsarjaa). Oon tosi harvoin flunssassa, mut näemmä nyt sitten sairastin kaikkien välistä jääneiden kertojen edestä.

Odotan niin paljon, että pääsen aloittamaan uudestaa saliharrastuksen ja että pääsen lenkille. Jotenkin tässä vaan kävi ton viikon sairastelun aikana siten, että kun ei voinut liikkua niin en sitten syönytkään oikein. Lähinnä elin sillä jätskillä. Nyt kuitenkin jätskit jätettiin kauppaan ja kaapit täytettiin rahkalla ja muulla terveellisellä :) Tästä se taas lähtee!!

Hyvää viikkoa kaikille :)

T. Pikkusisko

4 kommenttia:

  1. itse olin flunssassa nyt pari viikkoa ja edelleenkään en ole salille päässyt - jotenkin inspiraatio katosi, nyt metsästän sitä urakalla :D tsemppiä siulle ja varovaisesti aloittelemaan flunssan jälkeen <3 tsemppiä teille terv. toinen sisko - toisesta siskojen blogista :D ( http://lihanvaltakunta.blogspot.fi/ )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Tää mun aloittaminen flunssan jälkeen on ollut vähän turhankin varovaista. Jotenkin ei vaan lähde, ei sitten ollenkaan. Mistä kummasta sen motivaation taas löytäisi?? Joko sä löysit sen motivaation takaisin?

      Poista
    2. vieläkin metsästän sitä, mutta huomenna ajattelin raahautua salille :D

      Poista
    3. Se kiinniottaminen on joskus vaikeeta :D Mä sain onneks ton systerin raahattua salille tänä aamuna klo 7.00 :D Siitä se lähtee :) Treeni-iloa!

      Poista