torstai 12. helmikuuta 2015

Irtiotto arjesta


Tuntuupas mukavalta, kun tällä hetkellä ei oikeestaan mikään ärsytä :D Kerrankin saa kirjottaa semmosella positiivisella fiiliksellä :) 

Tää viikko on mennyt oikein hyvin tähän asti. Viime viikko siis oli vähän vaikee. Usein se terveellinen elämä aloitetaan maanantaina, joten mäkin päätin ottaa itseäni tosissani niskasta kiinni ja tsempata! Ruokailut on mennyt hyvin (lukuunottamatta kahta pätkistä, mutta ne on hei pieniä!) ja tänään puntari näyttikin kilon vähemmän kun maanantaina :) Het kun ois jo housut vähän löystyny :D Liikkua tosin en oo ehtinyt ihan niin paljon kuin oisin halunnut. Töissä on kiireitä edelleen ja muutto painaa päälle, joten aikaa ei oo riittänyt kaikkeen. Tänään mun piti mennä salille, mutta se vaihtui sittenkin muuttolaatikoiden kantamiseen. Kolmannesta kerroksesta kellariin tulee aika monta porrasta ja sylissä useita kiloja painavia laatikoita, joten hiki tuli siinäkin hommassa :D Ja kerhossa tänään laskettiin pulkkamäkeä lasten kanssa ja ihan urheilusta sekin kävi! Suosittelen :) 

Viikonlopuksi on kivoja suunnitelmia. Lähdetään yhden kaverin kanssa vierailemaan yhden toisen kaverin luokse ja sinne on meille kehitelty kaikkea kivaa ohjelmaa. Luultavasti ainakin hyvää ruokaa, mutta luistimet piti pakata mukaan, joten onneks myös jotain liikuntaa on tiedossa :) Tommonen pieni maisemanvaihto tekee kyllä hyvää. Loppujen lopuksi aika vähän käyn missään, joten tulee just hyvään saumaan kiva viikonloppu ihanien tyttöjen kanssa :) 

Mukavaa loppuviikkoa ja tsemppiä kaikille kohtalotovereille! Kyllä ne kilot lähtee kun tosissaan haluaa ja tekee hommia sen eteen :) 

-Isosisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti