maanantai 16. helmikuuta 2015

Reissussa rähjääntyy


Vietin viikonloppua ystävien seurassa. Voi miten hyvää tekee välillä vaihtaa maisemaa ja olla ihan eri ympyröissä kuin normaalisti. Oltiin kahden kaverin kanssa sovittu jo marraskuussa, että tämä viikonloppu ollaan yhdessä ja niin perjantaina pakkasin yhden kaverin ja hurjan määrän tavaraa autoon ja suuntasimme kohti Pieksämäkeä. Vähän ulkoilua, rentoutumista, nukkumista siskonpedissä, syömistä ja juhlimista, niistä oli hyvä viikonloppu tehty :) 


Kävin elämäni ensimmäistä kertaa jalkahoidossa ja mun jalat on nyt ihanat :D Vähän jännitti miten kestän sen hoidon, kun kutian jalkapohjista tosi herkästi, mutta se meni hyvin ja oli ihanan rentouttavaa. 

Tänään on ollut vapaata ja huomenna alkaa hässäkkä. Normaaleja työpäiviä perjantaihin asti, jolloin lähden työreissuun Rukalle. Sitä ennen on saatava nykyinen kämppä muuttolaatikoihin ja viikonlopun aikana mun tavarat siirtyy uuteen kotiin. Oon tosi hyvin osannut delegoida muuttohomman eteenpäin :D 

Huomenaamuna siskon kanssa treffit salilla klo 7.00. Se lupasi kerran, että saan olla sen personal trainer, joten aion sitä huomenna vähän rääkätä :) 

Mukavaa viikkoa!

-Isosisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti