sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pohjalta on hyvä ponnistaa!

Tää viikko on ollut todella hankala. Töitä oli paljon, olo oli vähän kipeä ja väsynyt, liikkua ei oikein ehtinyt eikä jaksanut ja syönyt olen kuin pieni porsas. Joten ei oo ollut ihan normaali viikko. Olin eilen töissä pitkän päivän ja mun viikonloppu alkoi tänään. Lähdin jääkiekkoilemaan ja onneks menin! Oli ihanan aurinkoista ja keväistä ja harkat oli tosi kivat. Mahtavaa, että on tommonen kiva laji löytynyt, tulee aika vähän näin talviaikaan urheiltua pihalla. 

Mutta ei tarvitse isoja juttuja tapahtua, että sitä jämähtää kotiin sohvalle ja vetää Aino-jäätelöä suoraan purkista. Vaikka tykkään urheilemisesta todella paljon, niin silti se lähteminen on niiiin vaikeaa. Joku pieni ääni päässä sanoo, että et jaksa lähteä, syö ja kato telkkaria... Ja sehän riittää. Sillä samalla sekunnilla teen päätöksen, että heti huomenna meen salille, mutta luultavasti en mee sillonkaan. Kun kerran annat itsellesi luvan luistaa, niin toinen kerta tapahtuu ihan yhtä helposti. Miten sitä voikaan olla niin heikko?!

Pohjalta on onneks vaan yks suunta. Välillä sitä vaan pitää mennä syvälle tajutakseen, että näin ei voi jatkaa. Onneks huomenna on vielä vapaapäivä :) Luvassa on treeniä ja shoppailua! Ei vois olla mitään parempaa tapaa viettää vapaapäivää :) 

Kivaa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä ens viikkoon :)

-Isosisko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti