maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kahden päivän heikko hetki

Lauantaina vietettiin mun naapurissa kavereitten tupareita. Oltiin jo kauan ootettu, että päästään kaveriporukalla tekemään jotain kivaa yhdessä. Annettiin siskon kans molemmat itsellemme lupa herkutella lauantaina ja sunnuntaina, mutta sitten taas on palattava ruotuun! Ja mehän sitten otettiin ilo irti tosta mahdollisuudesta... Ei huhhuh mikä järkyttävä turvotus :D

Mukavaa plussaa siis näytti maanantaiaamuna puntari, +1.2kg viikon takaisesta. Lauantaiaamuna kävin uteliaisuuttani puntarilla ja se näytti -1.4kg viime maanantaihin verrattuna, joten tuo kahden päivän heikko hetki toi mulle 2.6 kg lisää... Kunhan tästä nesteet lähtee liikkeelle, niin toivottavasti viikon päästä ois reilumpi miinus.

Vähän hampparii.

Vähän karkkii.

Herkut on nyt siis pupellettu ja tästä jatketaan sillä samalla hyvällä fiiliksellä mikä on saatu päälle menneiden viikkojen aikana! Tänään oon syönyt oikein ja käytiin äsken tekemässä jalkatreeni salilla. Vähän oli nihkeetä meno. Viikonlopun aikana nukuin tosi vähän ja se näkyy olossa. Mulla selkeesti syöminen ja liikkuminen näkyy myös yöunissa, joten tuo repsahdus saa jäädä taakse! Vaikka nuo karkit maistus tällä hetkellä todella hyvin :)

Nyt haettava lisämotivaatiota fitness päiväkirjoista :D

Hauskaa viikkoa!

-Isosisko

3 kommenttia: