keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vaikeuksien kautta voittoon

Sisko tunnustikin jo edellisessä postauksessa meidän viikonloppuisen herkuttelun. Palaan kuitenkin asiaan vielä hetkeksi.

Mun paino nousi tosiaan 1,6kg viime maanantaista ja lauantaista se nousi 2,7kg. Miettikää. Melkein 3 kiloa kahdessa päivässä. Maanantaina olo oli, kun liian täyteteen pumpatulla rantapallolla ja olin valmis lyömään hanskat tiskiin. Meni fiilis koko touhuun. Ajattelin, että helpommalla pääsen, kun jatkan vaan mässyttämistä ja tyydyn olemaan läski. Näin mulle on aina ennenkin käynyt. Eka menee hyvin, sitten repsahdetaan ja lopetetaan koko touhu. Koska kuitenkin tätä postausta teen, niin se tarkoittaa, että en luovuttanut. Pään sisällä joutui kyllä käymään melkoista taistelua ja sitä taistelua käyn edelleen, mutta mä oon päättänyt tässä onnistua ja se päätös pitää.

Maanantai-iltana siis suuntaisimme salille tekemään jalkatreenin. Pientä kärsimystä pahoista teoista :D Ei ehkä ihan ennätyspainoja kokeiltu, mutta kyllä hiki silti virtas ja treenin jälkeen tiesi taas tehneensä :) Tiistaina raahauduin koiren kanssa lenkille heti aamusta. Se ei kiinnostanut yhtään. Tuntui pahalta ja ärsytti oikeastaan koko lenkin ajan, mutta sitkeästi vedin 1,5h. Voisin väittää, että lenkin jälkeen olin onnellinen, mutta en tasan tarkkaan ollut. Ärsytti ihan yhtä paljon ja oisin voinut syödä aamupalaksi kilon irtokarkkeja. Pitkin hampain vedin kuitenkin puuron naamaan.


Näin paljon kiinnosti.

Illalla töiden jälkeen fiilis oli jo vähän parempi. Ehdittiin siskon kanssa yhdessä lenkille ja hyvä lenkki tehtiinkin. Kummasti sitä motivaatio kasvaa, kun yhdessä tätä tehdään ja yhdessä tässä kärsitään :D Vertaistuki auttaa aina!




Tänään on ollut jo ihan hyvä päivä. Irtokarkkihimot on hellittänyt ja aamulenkin jälkeen fiilis oli hyvä. Jopa puuro maistui ihan kohtuullisen hyvälle. Nyt ulkona tulee taivaan täydeltä LUNTA, joten aion suunnata viltin alle sohvalle ja tuijottaa telkkaria loppuillan.

Hyvää kevättä....

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

<3 Pikkusisko

2 kommenttia:

  1. Heipsun! :) Teidän blogilla on kyllä ihana idea, jään seurailemaan. Ja hei, takapakkeja tulee aina, ja vaikka itseä varmasti ärsyttää, niin ei saa ottaa liian raskaasti. Herkuttelu on liian hyvää siihen, että siitä kokonaan luopuisi!

    t. Linnea
    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan :) Tuleehan niitä takapakkeja, toisaalta ihan hyvä, niin oppii niistäkin pääsemään yli ja jatkamaan siihen mihin jätiinkin, eikä heittämään hanskoja tiskiin! ja mä oon myös sitä mieltä, että herkuttelu kuuluu elämään. Kunhan sen vaan saisi kohtuulliselle tasolle :D Mutta hiljaa hyvä tulee!!

      Poista