tiistai 7. huhtikuuta 2015

Paluu arkeen!

Niin se vaan pääsiäinen oli ja meni. Nyt on tehty paluu arkeen ja koville ottaa!

Pääsiäinen tuli vietettyä anopin lihapatojen äärellä, joten tällä hetkellä olo on enemmän tai vähemmän turvonnut :D Onneksi liikuntaa tuli kuitenkin harrastettua ihan kiitettävästi, joten ei ihan överiksi mennyt! Musta on niin huippua, että kevät tekee tuloaan ja siitä johtuen ollaankin kuljettu metsässä PALJON!

mä näitä polkuja tallaan kai viimeiseen asti..

Futistreenit!

Jotenkin "herkuttelun" jälkeen, on aina todella vaikea päästä takaisin ruotuun. Tulee semmoinen olo, että ei voisi vähempää kiinnostaa, vaikka olen pullukka. Vaikka tietenkin välitän. Menee taas vaan hetki, että muistan sen, miksi tätä teen.

Tänään kuitenkin on mennyt suhteellisen hyvin, jos ei oteta huomioon yhtä suklaapatukkaa (kröhöm). Mut hei, _VALKOSUKLAA_LION PATUKKA. Voisiko muka joku muu vastustaa?? Oisin laittanut tänne kuvan siitä syntisen hyvästä herkusta, mutta sisko VIHAA sitä, että laitan sille kuvan aina kaikista tommosista uutuus herkuista :D

Mun suurin ongelma on edelleenkin se, että en syö tarpeeksi usein. Lähinnä aamupäivisin jää lounas liian vähäiseksi ja se kostautuu illalla. Mun on todella vaikeaa, saada mun päähän menemään se, että pitää syödä, että voi laihtua. Mä osaan kyllä laihduttaa silleen, että pidän itseäni nälässä. Jokainen tietää, miten siinä on käynyt. Nyt kun pitäisi opetella syömään, niin tää tuntuu välillä niin kovin toivottomalta. Ja hitaalta. Kärsivällisyys? Mitä se on?

Mutta ei oikotietä onneen, joten suihkun kautta iltapalalle ja nukkumaan :)

Kivaa viikkoa kaikille!

<3 Pikkusisko

2 kommenttia:

  1. Siis mistä saa tommosia uutuus herkkuja? O_O siis itsehän en tietenkään koskisi.. (en tietenkään niin)

    Teillä on tosi kiva blogi, lueskelin yhdeltä istumalta! Jään seurailemaan. :)
    http://kiloillekyytialihava.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ne on uutuuksia, joten varmaan kohta rupee löytymään kauppojen hyllyiltä! Vaikka eihän me niitä ostettais :D

    Kiitos paljon kehuista ja tervetuloa seuraamaan :) täytyypä käydä lukemassa sinun blogia!

    VastaaPoista