keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Koirat personal trainereina

Koirat on maailman parhaita personal trainereita. Niiden kanssa tulee väkisinkin liikuttua, jopa silloin, kun itseään ei yhtään kiinnosta. Harvoin voi edes keksiä huonoja tekosyitä, miksi lenkille lähtö ei onnistu. Se on vaan mentävä, satoi tai paistoi.

Rito ja Nala <3

Rito on 7-vuotias sekarotuinen leikattu uros, joka rakastaa lenkkeilyä yli kaiken. Nala on 2,5-vuotias sekarotuinen leikattu narttu, joka on huomattavasti laiskempi tapaus. Kumpikin on ollut meillä pennusta asti. Voisin tehdä kilometrin mittaisen postauksen pelkästään koirista, mutta en nyt rupea jaarittelemaan, koska ei ketään oikeasti kiinnosta :D


Jos mulla ei olisi koiria, niin en varmasti liikkuisi iltaisin kotoa mihinkään. Makaisin vaan sohvalla, söisin karkkia ja painaisin huomattavan paljon enemmän, kun nyt. Joten, iso kiitos noille ihanille, ärsyttäville ja rakkaille karvakasoille, jotka lähes tulkoon pakottaa mut raahautumaan tuonne pilkkopimeään metsään joka päivä! Ja siskoa tietenkään unohtamatta, kiitos sisko, kun monesti raahaudut meidän mukaan, kuten esimerkiksi tänään :)



Ei mulla tänään muuta. Hauskaa loppuiltaa :)

T.Pikkusisko


4 kommenttia:

  1. Hyvä siskot! Teillä on hyvä ja hauska blogi. Olisi myös välillä kiva lukea, miten teidän laihdutusprosessi etenee. Tippuuko paino, onko ruokavaliossa vaikea pysyä yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja palautteesta :) Aivan varmasti tulee myös välillä tietoa siitä, miten tämä kaikki etenee! Tämä on vasta niin alussa, että hirveästi ei vielä ole siitä mitään kerrottavaa :)

      Poista
  2. Ihania karvakasoja! :) Teillä on kyllä todella mielenkiintoinen blogi ja osaatte kirjoittaa huumorilla! Tsempit molemmille projektiin! :)

    VastaaPoista